Hotel (2)
Resort (1)
Regio's
Djerba (3)
Plaatsen
Zarzis (3)

Over Djerba

In het zuidoosten van TunesiŽ ligt het eiland Djerba, in de Golf van Gabes. Op dit eiland is dankzij het aangename klimaat niet alleen een zomervakantie geschikt, maar ook een wintervakantie. Djerba is perfect voor een goedkope all inclusive vakantie vol met zon, zee en strand. Daarnaast zijn er veel watersport activiteiten te beleven op Djerba. De restanten van vroeger geven u een goed beeld van de prachtige historische cultuur van dit eiland in TunesiŽ.

Vakantie activiteiten op Djerba

Djerba beschikt over een lang uitgestrekt landschap, vol prachtige palmbomen, eeuwenoude olijfbomen en mooie boomgaarden. Houmt Souk, de hoofdstad van Djerba, was vroeger een belangrijke handelsroute waardoor er veel Romeinse restanten over het eiland zijn verspreid. Het archeologisch museum is een ware aanrader en er zijn nog vele andere excursies vanuit Djerba die zeker de moeite waard zijn; verveling kent dit eilandje niet! In de grote verscheidenheid aan goedkope restaurants kunt u genieten van traditionele gerechten van TunesiŽ en visspecialiteiten van het lokale gebied. In Djerba ziet u de lokale huizen van de inwoners, die in een typische Menzel-stijl zijn gebouwd. Ook een aantal hotels zijn in deze stijl gebouwd, wat een bijzondere bezienswaardigheid is.

Vergelijk luxe all inclusive hotels op Djerba

Een vakantie in TunesiŽ staat bekend om de all inclusive formule in de luxe resorts en hotels. Naast een luxe vakantie op Djerba is het ook mogelijk om te verblijven in middenklasse hotels en appartementen. Bent u nieuwsgierig geworden naar dit sfeervolle eiland in TunesiŽ? Boek dan nu snel en goedkoop uw zonvakantie naar Djerba en geniet van een prachtige, zonnige vakantie in TunesiŽ.

Lees meer

Atlas toppers in Djerba