Hotel (2)
Resort (1)
Regio's
Djerba (3)
Plaatsen
Zarzis (3)

Over Zarzis

Zarzis is een badplaats in TunesiŽ en ligt onder het eiland Djerba aan de rand van de Sahara. Zarzis ligt ook dichtbij de luchthaven Djerba-Zarzis in Djerba, waardoor de sfeervolle stad goed bereikbaar is. Zarzis is uitermate geschikt als u op zoek bent naar een goedkope zonvakantie: zonnig klimaat, witte zandstranden, vele activiteiten en een levendige stad. Zarzis biedt zowel eenvoudige hotels als luxe all inclusive hotels met een prachtige architectuur.

Vakantie activiteiten in Zarzis

Zarzis heeft een typisch Tunesisch centrum met een grote diversiteit aan restaurants, waar u zeer culinair en goedkoop kunt eten. U kunt uren rondstruinen in de knusse, smalle straatjes, terwijl u rustig geniet van talloze winkels en kraampjes. Meer uitdaging en avontuur tijdens uw vakantie in TunesiŽ? Zarzis biedt nog genoeg andere mogelijkheden, zoals diverse watersporten, paardrijden of een bezoekje aan de woestijn op een kameel. Tijdens uw vakantie kunt u tevens excursies maken naar andere steden, zoals Djerba, Monastir en Hammamet. De ene stad ligt weliswaar verder weg dan de andere, maar het is de reis zeker waard! Vanuit Zarzis kunt u via de in de Oudheid aangelegde Romeinse weg naar Sousse.

Beleef een luxe vakantie in Zarzis voor een scherpe prijs!

Zarzis biedt een ruime keuze uit accomodaties van hoge kwaliteit. Van vijfsterrenhotels, luxe appartementen tot vakantieclubs. Dus bent u op zoek naar een zonvakantie in TunesiŽ, dan is een all inclusive vakantie in Zarzis zeker de moeite waard! Boek vandaag nog uw last minute reis naar de Tunesische zon en profiteer van een goedkope zonvakantie in TunesiŽ!

Lees meer

Zomervakantie Atlas toppers in Zarzis