Appartement Diar Lemdina
Geef uw mening

Appartement Diar Lemdina

Hier waant u zich helemaal in het oude mysterieuze TunesiŽ! Appartementen Diar Lemdina bevinden zich in het verzorgde Medina Mediterranea complex. Het geheel doet aan als een middeleeuws ommuurd stadje maar heeft

wel het comfort van nu. Als u hier rondwandelt wordt u omgeven door een sprookjesachtige sfeer. Er is zelfs een echte souk! Op de kunstig betegelde terraspleintjes geniet u van verschillende Tunesische hapjes. Zeker weten dat u wordt betoverd door deze magische plek.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Appartement Diar Lemdina in Hammamet, TunesiŽ

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
Sunweb-algemeenZie site aanbieder€ 314,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Hier waant u zich helemaal in het oude mysterieuze TunesiŽ! Appartementen Diar Lemdina bevinden zich in het verzorgde Medina Mediterranea complex. Het geheel doet aan als een middeleeuws ommuurd stadje maar heeft wel het comfort van nu. Als u hier rondwandelt wordt u omgeven door een sprookjesachtige sfeer. Er is zelfs een echte souk! Op de kunstig betegelde terraspleintjes geniet u van verschillende Tunesische hapjes. Zeker weten dat u wordt betoverd door deze magische plek.
 Lees meer bij Sunweb-algemeen
Uw zomervakantie in Appartement Diar Lemdina, Bron:
Uw Snel, eenvoudig & goedkoop uw Tunesie Last Minute Zonvakantie boeken in Appartement Diar Lemdina (Bron: sunweb-algemeen)
  • Appartement Diar Lemdina