Hotel Club Samira
Geef uw mening

Hotel Club Samira

Hotel Club Samira is een prima hotel waar de kamers verspreid over het park in bungalows met verschillende kleuren liggen. Alle faciliteiten die u nodig heeft voor een leuke vakantie zijn aanwezig,

er zijn zelfs paarden op het terrein te vinden. Gedurende de wintermaanden wordt het animatieprogramma binnen gehouden.<br/>Het complex heeft een gezellige voortuin met kapelletje en de receptie is volledig ingericht met Arabische tegels. Het complex is levendig en uitmate geschikt voor families en jongeren.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Club Samira in Hammamet, TunesiŽ

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
Sunweb-algemeenZie site aanbieder€ 324,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Hotel Club Samira is een prima hotel waar de kamers verspreid over het park in bungalows met verschillende kleuren liggen. Alle faciliteiten die u nodig heeft voor een leuke vakantie zijn aanwezig, er zijn zelfs paarden op het terrein te vinden. Gedurende de wintermaanden wordt het animatieprogramma binnen gehouden.<br/>Het complex heeft een gezellige voortuin met kapelletje en de receptie is volledig ingericht met Arabische tegels. Het complex is levendig en uitmate geschikt voor families en jongeren.
 Lees meer bij Sunweb-algemeen
Uw zomervakantie in Hotel Club Samira, Bron:
Uw Snel, eenvoudig & goedkoop uw Tunesie Last Minute Zonvakantie boeken in Hotel Club Samira (Bron: sunweb-algemeen)
  • Hotel Club Samira