Hotel Vincci Nozha Beach
Geef uw mening

Hotel Vincci Nozha Beach

Hotel Vincci Nozha Beach is een prachtig viersterren complex dat in 2008/2009 volledig gerenoveerd is en in mei 2009 haar deuren weer heeft geopend. Een ideaal hotel voor het gehele gezin. Gelegen

aan het zandstrand en met vele faciliteiten. Zo is er een miniclub voor de kids van 4 t/m 12 jaar en kunt u diverse sporten beoefenen zoals tennis, darts, minigolf en enkele watersporten. Houdt u van wat meer ontspanning? dan is er ook een wellnesscenter met een heerlijke hamam en sauna.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Vincci Nozha Beach in Hammamet, TunesiŽ

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
Sunweb-algemeenZie site aanbieder€ 419,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Hotel Vincci Nozha Beach is een prachtig viersterren complex dat in 2008/2009 volledig gerenoveerd is en in mei 2009 haar deuren weer heeft geopend. Een ideaal hotel voor het gehele gezin. Gelegen aan het zandstrand en met vele faciliteiten. Zo is er een miniclub voor de kids van 4 t/m 12 jaar en kunt u diverse sporten beoefenen zoals tennis, darts, minigolf en enkele watersporten. Houdt u van wat meer ontspanning? dan is er ook een wellnesscenter met een heerlijke hamam en sauna.
 Lees meer bij Sunweb-algemeen
Uw zomervakantie in Hotel Vincci Nozha Beach, Bron:
Uw Snel, eenvoudig & goedkoop uw Tunesie Last Minute Zonvakantie boeken in Hotel Vincci Nozha Beach (Bron: sunweb-algemeen)
  • Hotel Vincci Nozha Beach