Hotel Vincci Taj Sultan
Geef uw mening

Hotel Vincci Taj Sultan

Tijdens een verblijf in Hotel Vincci Taj Sultan zult u zich het rijke leven van een sultan beleven. Het rijke aanbod van moderne faciliteiten, de prachtige locatie aan het fijne zandstrand en

de uitstekende service maken van dit hotel een topbestemming! Via het strand kunt u gemakkelijk naar de boulevard en de schitterende haven lopen, waar u diverse eettentjes vindt met lokale gerechten. Een aanrader is ook zeker de wekelijkse markt in Hammamet, waar u typische Tunesische producten kunt kopen.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Vincci Taj Sultan in Hammamet, TunesiŽ

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
Sunweb-algemeenZie site aanbieder€ 369,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Tijdens een verblijf in Hotel Vincci Taj Sultan zult u zich het rijke leven van een sultan beleven. Het rijke aanbod van moderne faciliteiten, de prachtige locatie aan het fijne zandstrand en de uitstekende service maken van dit hotel een topbestemming! Via het strand kunt u gemakkelijk naar de boulevard en de schitterende haven lopen, waar u diverse eettentjes vindt met lokale gerechten. Een aanrader is ook zeker de wekelijkse markt in Hammamet, waar u typische Tunesische producten kunt kopen.
 Lees meer bij Sunweb-algemeen
Uw zomervakantie in Hotel Vincci Taj Sultan, Bron:
Uw Snel, eenvoudig & goedkoop uw Tunesie Last Minute Zonvakantie boeken in Hotel Vincci Taj Sultan (Bron: sunweb-algemeen)
  • Hotel Vincci Taj Sultan