Hotel (4)
Regio's
Monastir (46)
Plaatsen
Mahdia (4)

Over Mahdia

Bent u op zoek naar een verrassende en zeer zonnige bestemming, een goedkoop hotelen een heerlijk zandstrand? Mahdia heeft het allemaal! Mahdia is een havenstad aan de Middellandse Zee in het Mahdia-gouvernement in TunesiŽ en ligt tussen de plaatsen Sousse en Sfax. Het is een traditioneel vissersstadje in TunesiŽ met een historisch rijk verleden.


Een vakantie in Mahdia is de moeite waard!

In de omgeving van Mahdia liggen vele leuke steden, zodat u indrukwekkende excursies kunt maken naar bijvoorbeeld Sousse, waar prachtige oude elementen te bezichtigen zijn. In 1921 was Mahdia de hoofdstad van TunesiŽ, die in de 13e eeuw werd overgenomen door Tunis. De vissershaven in Mahdia is ťťn van de belangrijkste havens in TunesiŽ, die op zomeravonden wordt opgelicht door duizend kaarsen, een prachtig gezicht. Ook is de zee van Mahdia erg in trek bij diepzeeduikers, waar overigens nog steeds schatten verborgen liggen. Mahdia is nauwelijks ontdekt door toeristen, dus verwacht geen bruisende badplaats. Dankzij de prachtige uitgestrekte stranden en de oud ommuurde centrum waar vroeg alleen de belangrijke mensen mochten wonen, is Madhia zeker het bezoeken waard! Ongeveer twee kilometer vanaf het centrum beginnen de oneindige zandstranden waar ook de luxe all inclusive resorts en appartementen te vinden zijn.

Scherp geprijsde last minute reizen naar Mahdia

Bent u op zoek naar een prachtige, authentieke stad waar u uw ogen uitkijkt? In Mahdia vindt u wat u zoekt! Boek snel uw last-minute reis of goedkope vakantie naar Mahdia, TunesiŽ!

Lees meer

Zomervakantie Atlas toppers in Mahdia