Aparthotel Le Monaco Aparthotel & Thalasso
Geef uw mening

Aparthotel Le Monaco Aparthotel & Thalasso

Aan het strand in het kleurrijke stadje Sousse ligt het aangename Aparthotel Le Monaco Aparthotel & Thalasso. U zult hier ongetwijfeld vele dagen doorbrengen aan het strand of aan het mooie zwembad.

De zee is rustig en door het helderen water vangt u regelmatig een glimp op van kleine visjes. Het complex beschikt over een prachtig wellnesscenter waar u heerlijk kunt relaxen. Als u kennis wilt maken met de bijzondere cultuur van TunesiŽ dan is een bezoek aan de hoofdstad echt een aanrader.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Aparthotel Le Monaco Aparthotel & Thalasso in Sousse, TunesiŽ

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
Sunweb-algemeenZie site aanbieder€ 314,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Aan het strand in het kleurrijke stadje Sousse ligt het aangename Aparthotel Le Monaco Aparthotel & Thalasso. U zult hier ongetwijfeld vele dagen doorbrengen aan het strand of aan het mooie zwembad. De zee is rustig en door het helderen water vangt u regelmatig een glimp op van kleine visjes. Het complex beschikt over een prachtig wellnesscenter waar u heerlijk kunt relaxen. Als u kennis wilt maken met de bijzondere cultuur van TunesiŽ dan is een bezoek aan de hoofdstad echt een aanrader.
 Lees meer bij Sunweb-algemeen
Uw zomervakantie in Aparthotel Le Monaco Aparthotel & Thalasso, Bron:
Uw Snel, eenvoudig & goedkoop uw Tunesie Last Minute Zonvakantie boeken in Aparthotel Le Monaco Aparthotel & Thalasso (Bron: sunweb-algemeen)
  • Aparthotel Le Monaco Aparthotel & Thalasso