Hotel El Mouradi Palm Marina - Ultra
Geef uw mening

Hotel El Mouradi Palm Marina - Ultra

Het luxe vijfsterrenhotel El Mouradi Palm Marina is in Spaans-Moorse stijl gebouwd wat zorgt voor een gezellige sfeer. Omgeven door een prachtige tuin, direct aan het strand en het uitgebreide aanbod van

faciliteiten maken dit hotel tot een ideaal vakantieadres. Het personeel is uiterst professioneel en wil graag aan al uw wensen voldoen. In de omgeving kunt u gezellig een balletje slaan op de golfbaan met maar liefst 36 holes. Een echte topbestemming!

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel El Mouradi Palm Marina - Ultra in Sousse, TunesiŽ

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
Sunweb-algemeenZie site aanbieder€ 369,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (2)
Het luxe vijfsterrenhotel El Mouradi Palm Marina is in Spaans-Moorse stijl gebouwd wat zorgt voor een gezellige sfeer. Omgeven door een prachtige tuin, direct aan het strand en het uitgebreide aanbod van faciliteiten maken dit hotel tot een ideaal vakantieadres. Het personeel is uiterst professioneel en wil graag aan al uw wensen voldoen. In de omgeving kunt u gezellig een balletje slaan op de golfbaan met maar liefst 36 holes. Een echte topbestemming!
 Lees meer bij Sunweb-algemeen
Uw zomervakantie in Hotel El Mouradi Palm Marina - Ultra, Bron:
Uw Snel, eenvoudig & goedkoop uw Tunesie Last Minute Zonvakantie boeken in Hotel El Mouradi Palm Marina - Ultra (Bron: sunweb-algemeen)
  • Hotel El Mouradi Palm Marina - Ultra
  • Hotel El Mouradi Palm Marina - Ultra