Hotel Vincci El Kantaoui Center
Geef uw mening

Hotel Vincci El Kantaoui Center

Hotel Vincci El Kantaoui Center is een comfortabel viersterrenhotel en is in Arabische stijl ingericht wat zorgt voor een gezellige sfeer. Het beschikt over goede faciliteiten om u een heerlijk verblijf te

bezorgen. Er is zelfs een waterval in de lobby waar u in kunt wegdromen en de lobbybar heeft een pachtige sterrenhemel. Het zwembad en de ligweide liggen tussen de gebouwen in op een hogere verdieping wat tevens de gezellige sfeer bepaald.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Vincci El Kantaoui Center in Sousse, TunesiŽ

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
Sunweb-algemeenZie site aanbieder€ 389,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Hotel Vincci El Kantaoui Center is een comfortabel viersterrenhotel en is in Arabische stijl ingericht wat zorgt voor een gezellige sfeer. Het beschikt over goede faciliteiten om u een heerlijk verblijf te bezorgen. Er is zelfs een waterval in de lobby waar u in kunt wegdromen en de lobbybar heeft een pachtige sterrenhemel. Het zwembad en de ligweide liggen tussen de gebouwen in op een hogere verdieping wat tevens de gezellige sfeer bepaald.
 Lees meer bij Sunweb-algemeen
Uw zomervakantie in Hotel Vincci El Kantaoui Center, Bron:
Uw Snel, eenvoudig & goedkoop uw Tunesie Last Minute Zonvakantie boeken in Hotel Vincci El Kantaoui Center (Bron: sunweb-algemeen)
  • Hotel Vincci El Kantaoui Center